Officiële berichten juli/augustus 2024

De Aartsbisschop van Utrecht heeft:

  • Met ingang van 1 juli 2024 de zeereerwaarde vrouwe drs. Joke Kolkman vanwege haar exeat uit het Bisdom Haarlem opgenomen in de Geestelijkheid van het Aartsbisdom Utrecht. Per diezelfde datum is zij aangesteld als assisterend pastor ten bate van het pastoraat in de regio Zuid-Holland-West, voor de parochies Den Haag, Delft en Schiedam.
  • Met ingang van 1 juli 2024 mevrouw P.E. Klaassen eervol ontslag verleend als kerkmeester van de parochie van de H.H. Jacobus en Augustinus te Den Haag.
  • Met ingang van 15 juli 2024 mevrouw J.E. van Lemmen en mevrouw A.R Parmentier eervol ontslag verleend als kerkmeester van de parochie van de H. Vitus te Hilversum. Per diezelfde datum is mevrouw A.M.M. Giskes-Parmentier aangesteld als kerkmeester van deze parochie, voor een periode van vier jaren.
  • Met ingang van 15 juli 2024 de heer D. Noordzij eervol ontslag verleend als lector van het Aartsbisdom Utrecht.

De Bisschop van Haarlem heeft:

  • Met ingang van 1 juli 2024 de zeereerwaarde vrouwe drs. Joke Kolkman eervol ontslag verleend als pastoor van de parochie van de H. Agnes te Egmond en haar tevens exeat verleend uit het Bisdom Haarlem.
  • Met ingang van 1 september 2024 de zeereerwaarde heer J.P. van Riessen benoemd tot pastoor van de parochie van de H. Agnes te Egmond. Per diezelfde datum is de zeereerwaarde heer H. Munch benoemd tot assisterend pastoor van deze parochie. Zij vervullen die taken naast hun taak als pastoor van respectievelijk de parochies Krommenie en IJmuiden.

    Namens het Collegiaal Bestuur,
    M.J.E. Roobol, algemeen secretaris