Samen optrekken

Jongvolwassen? Tussen je 18e en 30ste maak je veel van de belangrijkste keuzes van je leven. Dan is het goed om op te trekken met andere jongvolwassenen die op zoek zijn naar de plek van God en geloof in hun leven.

Studentengroep ‘Jonge Oud-Katholieken’

Ben je boven de 18 jaar en ontmoet je graag andere leeftijdsgenoten uit de kerk, kom dan eens langs op de avonden van de studentengroep ‘Jonge Oud-Katholieken’. Deze groep jongvolwassenen komt maandelijks samen bij elkaar thuis, in een pastorie of kerk door het hele land. Er wordt samen gegeten, een activiteit ondernomen, een avondgebed gevierd en/of gesproken over een geloofsthema. Ruimte voor gezelligheid en verdieping dus! 

De sfeer van deze avonden is informeel, aanwezigheid is vrijblijvend en iedereen is welkom. Jongerenpastor Thelma begeleidt de avonden. Wil je een keer langskomen of op de hoogte gehouden worden van nieuwe avonden? Neem dan contact op met jongerenpastor Thelma

Reizen en zeilkamp

Taizé, Bonn, Wenen, Canterbury… zo maar een greep uit de jongerenreizen die in de afgelopen jaren zijn gemaakt. Samen op reis gaan is een geweldige belevenis omdat je nieuwe ervaringen opdoet, nieuwe (internationale) mensen ontmoet en er een onderlinge band kan groeien. Jongeren helpen meestal zelf mee in de organisatie, waardoor het écht een reis van ons allemaal is. 


Ook wordt er met regelmaat een zeilkamp georganiseerd in de zomer. Meer informatie over de zomerkampen van dit jaar kun je de website van de kampen bezoeken

Behoefte aan een persoonlijk gesprek?

Jongerenpastor Thelma Schoon is het aanspreekpunt voor jongeren in de oud-katholieke kerk. Je kunt bij haar terecht als je nieuw of zoekende bent in de kerk, als je ergens mee zit of even vertrouwelijk wilt praten.

Je kunt altijd contact opnemen op een manier die jij zelf prettig vindt. Je kunt haar bellen, mailen, een berichtje sturen via Instagram of whatsappen. Je kunt ook altijd een afspraak maken om elkaar in het echt te spreken.


thelma.schoon@okkn.nl / 0657944065 

Socials

De Oud-Katholieke Kerk is ook op social media te vinden. Er is een eigen Instagram-account voor jongeren waar je van nieuwe activiteiten op de hoogte wordt gehouden.