Het Goede Week Kwartet

Naast het vastenboekje ‘Micha & de Anderen’ is er dit jaar ook aan de kinderen gedacht.
Het Goede Week Kwartet
is een spel, gericht op kinderen van 8-12 jaar. Het bevat acht kwartetten (dus 32 kaartjes) die de hoofdlijnen vertellen van het verhaal van Jezus in Jeruzalem: De Intocht, Olie, Voetwassing, Laatste Avondmaal, Getsemane, Veroordeling, Dood en Pasen.

U kunt het kwartet bestellen in de webshop door hier te klikken.


Verschillende hoofdpersonen

Elk kwartet vertelt heel kort een scene vanuit verschillende hoofdpersonen: Jezus, zijn vrienden, zijn tegenstanders en de mensen op straat. En elke kaart stelt daarbij een associatieve vraag waar kinderen met elkaar of met hun ouders over door kunnen praten. Ook de foto’s kunnen onderwerp van verder gesprek zijn en daarnaast heeft elk kaartje een tekstverwijzing naar de bijbel waar het hele verhaal te lezen is.

Teksten en vragen zijn van de vaardige hand van theologiestudente Jutta van Maaren en Sync. Creatieve Producties tekende voor de vormgeving en fotografie. Het geheel komt in een kleurig doosje, compleet met spelregel-kaartjes.

Bestel snel
Omdat deze uitgave een experiment betreft is de oplage beperkt, dus wees er snel bij om te bestellen! Het kwartet gaat 6,- euro kosten. Bestellingen via de webwinkel, voor grotere aantallen: buro@okkn.nl 

Amersfoort, 15 februari, Bisschoppelijk Bureau