Officiële berichten oktober 2024

De Aartsbisschop van Utrecht heeft:

  • Met ingang van 1 oktober 2024 de heer G.J. Overmeire aangesteld als kerkmeester van de parochie van de H.H. Jacobus en Augustinus te Den Haag, voor een periode van twee jaren. Per diezelfde datum is de heer K.J. Visser opnieuw aangesteld als kerkmeester van deze parochie, tot en met 31 december 2024.
  • Met ingang van 1 oktober 2024 eervol ontslag verleend aan mw. C.J. Bijkerk als kerkmeester van de parochie van de H.H. Maria, Jakobus en Gertrudis te Utrecht.

De Bisschop van Haarlem heeft:

  • Met ingang van 1 oktober 2024 de heer A.H. Geerdinck opnieuw aangesteld als kerkmeester van de Statie van de H. Elia te Mijdrecht, voor een periode van vier jaren.

Het Collegiaal Bestuur heeft:

  • Met ingang van 1 oktober 2024 mw.mr. P. de Bruin opnieuw aangesteld als lid van het College van Advies inzake Kerkelijke Rechtsaangelegenheden, voor een periode van zes jaren. Per diezelfde datum is eervol ontslag verleend aan mw.mr. V.P. Schulze als plaatsvervangend lid van dit College.
  • Met ingang van 1 oktober 2024 de heer E.M.P.P. Verhey en de heer S.J. Eman opnieuw benoemd als voorzitter resp. lid van de Bisschoppelijke Commissie voor Roerend Cultureel Erfgoed, voor een periode van één jaar resp. vier jaren.

Namens het Collegiaal Bestuur,
M.J.E. Roobol, algemeen secretaris