Kerkennacht juni 2015

In het weekeinde van 19 en 20 juni 2015 is het weer Kerkennacht in een groot aantal plaatsen in Nederland. Het grootste oecumenische event in ons land. Enkele honderden Kerken en kapellen doen hun deuren open en laten zien wat ze in huis hebben. Dat kan variëren van stilte tot daverende muziek, van spel met kinderen tot meditatie, van presentatie van het gebouw en alle kunstschatten tot exposure van diaconale activiteit.

Kerk binnenstebuiten

Kerkennacht heeft dit keer een thema: Kerk Binnenstebuiten. Zet je zelf maar eens even (letterlijk) op de markt als kerk, als gemeenschap, laat zien wie je bent en wat je betekent voor je dorp, plaats of stad.

Kerkennacht digitaal

Kerkennacht werkt in de presentatie vooral digitaal, kijk op www.kerkennacht.nl, en op facebook kerkennacht.

Kijkt u ook eens op de website van de volgende plaatselijke parochies voor de activiteiten aldaar: 

Alkmaar

Amersfoort

Arnhem

Delft

Hilversum

Leiden

Rotterdam

Utrecht

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 11 juni 2015