Ga mee naar Bonn

Van 1 tot 4 september 2022 komen oud-katholieken vanuit heel de wereld samen tijdens het oud-katholiek congres. Er is tijd voor ontmoeting, verdieping en ontspanning. Het oud-katholiek congres vindt dit jaar plaats in Bonn. Iedereen is van harte welkom zich aan te sluiten.

Vanuit Nederland organiseert het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat een eigen jongerenprogramma voor jongeren in de leeftijd van 12-25 jaar. Meer informatie over het congres en aanmelden.

Financiële ondersteuning
Voor wie financiële ondersteuning nodig heeft om deelname mogelijk te maken, is er een subsidie beschikbaar van 250 euro per persoon. De subsidie zal worden toegekend op basis van volgorde van aanmelden (in totaal zijn veertig subsidies beschikbaar).

De subsidie kan worden aangevraagd bij het Bisschoppelijk Bureau via buro@okkn.nl.