Voorintekenactie Gezangboek van start

Er is lang uitgekeken naar de herdruk van het in 1990 verschenen Oud-Katholiek Gezangboek. Maar nu is het zover, het boek wordt begin januari verkrijgbaar bij het Centraal Oud-Katholiek Boekhuis en de boekhandel en gaat € 45,- kosten.

De leden van de parochies krijgen tot Kerstmis 2006 de gelegenheid het boek bij voorintekening te bestellen voor slechts € 39,95. Een bescheiden bedrag voor een boek van meer dan 1500 pagina’s.

Sinds 1990 is er veel verbeterd in de zet- en druktechniek, de tweede druk heeft een helder notenbeeld en herhaalt op de meeste plaatsen de muziek op een volgende pagina wanneer ook de tekst doorloopt. Daarmee komt een einde aan het hinderlijk heen en weer bladeren tijdens het zingen.
De inhoud is gelijk gebleven alleen wel aangevuld wel een supplement met enkele nieuwe liederen, acclamaties en een speciaal voor de kerk gecomponeerde mis van Daan Manneke.

Het supplement is ook los verkrijgbaar voor € 2,-

Het Gezangboek is een uitgave van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland, tot stand gekomen met medewerking van Cor Unum et Anima Una en wordt uitgegeven door Gooi & Sticht / Kok – Kampen.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 17 november 2006