Maria Magdalena op de schopstoel

Met enige droefheid meldt het kerkbestuur van de parochie van de H.Maria Magdalena uit Eindhoven dat zij opnieuw van kerkplek moeten wisselen. Het huidige r.k. kerkgebouw, waar men zich aardig thuis voelde, wordt op termijn afgebroken. En weer gaat de zwerftocht verder en ook de zoektocht naar een vaste plek.

Klagen kerkbestuurders nog al eens over de hoge kosten van het onderhoud van het kerkgebouw, geen eigen plek hebben is ook niet alles. Die vaste stek heeft het kerkbestuur en andere betrokkenen al de nodige kopzorgen gegeven, tal van mogelijke kerkgebouwen werden al bezocht en bekeken, maar tot nu toe sprongen alle onderhandelingen af vanwege de te hoge kosten of de uiteindelijke ongeschiktheid van de plannen. Een eigen plek in Eindhoven is toch wel een voorwaarde om bekend te raken in Eindhoven en op termijn verder uit te groeien.

Vanaf 1 augustus a.s. kerkt en werkt de parochie in de Antoniuskerk aan de Fazantlaan 17, 5613 CB Eindhoven.
Toegang kantoor: Lakerstraat 1a

De diensten blijven op de 1ste, 2de en 3de zondag van de maand met als aanvangsuur 11.00 uur.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 11 juli 2008