Vanuit eigenheid elkaar ontmoeten

Op woensdag 26 januari 2011 organiseert In Vrijheid Verbonden de conferentie ‘Vanuit eigenheid elkaar ontmoeten!’
Deze conferentie is door jongvolwassenen vanaf 18 jaar uit de verschillende geloofs- en levensbeschouwelijke tradities van In Vrijheid Verbonden georganiseerd en bedoeld voor jongeren, jongvolwassenen, jongerenwerkers, beleidsmakers en andere betrokkenen.

Hoe betrokken zijn jongvolwassenen vanuit de religieuze of levensbeschouwelijke eigenheid naar anderen toe? Hoe uniek is men eigenlijk in de eigenheid? Waar herkennen we de ander en waar helemaal niet?
Kortom hoe staan jongvolwassenen vanuit de verschillende tradities van In Vrijheid Verbonden in de samenleving en hebben, zoeken of vinden binding met anderen? Hierom zal het tijdens deze jaarlijkse conferentie draaien, want jongvolwassenen vormen en verbinden de toekomst!

Deze dag zijn er presentaties van de verschillende tradities over het thema, een inhoudelijke lezing, workshops, gelegenheid tot netwerken én voor wie dat wil een afsluitend vriendschapsdiner.

Van oud-katholieke zijde wordt meegewerkt door Ton Renssen uit Den Haag.
Mw. mr. C. Brouwer vertegenwoordigt de kerk bij deze bijeenkomst in Utrecht.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 25 februari 2011