Webmasters opgeroepen voor onderhoud

Er komt opnieuw een dag voor webmasters van oud-katholieke websites. Na de intensieve en nuttige dagen van de afgelopen twee jaar, wordt dit initiatief weer herhaald en wel in Hilversum (De Akker) op zaterdag 2 april a.s.
Dio van Maaren gaat ons in twee sessies wegwijs maken in de wondere wereld van de speciale trucs en tips (hoe plaats ik een fotogalerij, een filmpje en andere speciale effecten), maar er is ook aandacht voor rechtenbeheer (wie laat ik wat doen op mijn site).
Er zijn twee sessies: de ochtendsessie van 10.30 tot 12.30 uur en de middagsessie van 13.30 tot 15.30 uur.

Bij iedere sessie is er wel enige aandacht voor de basisvaardigheden, maar het accent ligt op de bovengenoemde bijzondere zaken.
Belangstellenden kunnen zich nu al opgeven bij het Bisschoppelijk Bureau met vermelding ochtend of middag.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 7 februari 2011