Egmond opnieuw trefpunt

Voorgaande edities hebben laten zien dat de volleybaldag op de Tweede Paasdag een populaire oud-katholieke activiteit is. De organisatie heeft net als vorig jaar gekozen voor Egmond aan Zee. De organisatie hoop dat vele teams en aanhangers naar de Egmondse kust trekken om daar te strijden voor de meest begeerde prijs van Oud-Katholiek Nederland.

Opgave van teams bij wijker.roel@gmail.com. Wel graag meedoen, maar geen team: geen nood, geef je dan individueel op. De organisatie plaatst je dan bij een team of stelt een gelegenheidsteam samen.

Iedereen is welkom op Tweede Paasdag om mee te spelen of om aan te moedigen. De kampleiding van de Jeugdkampen organiseert dit jaar de volleybaldag. Het thema van de kampen van dit jaar ”In de ruimte” wil men graag terug laten komen gedurende de dag. “Trek je astronautenpak aan, wees het zonnetje in huis en plak een lichtgevende ster op je voorhoofd”, aldus de aanwijzingen van de kampleiding.Voor de meest originele supporter is er een bijzondere prijs.

Uiterlijke inschrijfdatum is 25 maart.  

Het toernooi wordt gehouden in Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee aan de Watertorenweg no. 35. 

Dagindeling:

10.00 uur      Viering in de Oud-Katholieke kerk aan de Voorstraat

Aansluitend koffie en thee in het Verenigingsgebouw

12.00 uur      De sporthal is open

12.30 uur      Opening door Pastoor Rudolf Scheltinga

12.45 uur      Start eerste wedstrijden

16.00 uur      Prijsuitreiking door Pastoor Rudolf Scheltinga

 

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 25 februari 2013