Novadag met Noach

De Ark van Noach. In Dordrecht ligt een nagebouwde Ark van Noach. Hij ligt hier nog tot december 2013. Wie kent niet het verhaal van God, de zondvloed en de Ark van Noach. Een verhaal van goed en kwaad, ondergang en redding. Hoe je ook over het verhaal denkt, in Dordrecht heeft iemand de Ark nagebouwd. Met zijn project wil hij mensen kennis laten maken met de Bijbel en God. Hij doet dat op zijn manier. Het is zeker de moeite waard om deze Ark te komen bekijken. De Bond van O.K. Vrouwen organiseert daartoe op 8 oktober een NOVA dag. 

Omdat de Oud-Katholieke Kerk en de Ark nogal uit elkaar liggen en wij niet weten of wij in de kerk terecht kunnen vonden wij het een goed idee om de gehele tijd op de Ark te blijven. Het is mogelijk om er je eigen meegebrachte lunch te nuttigen. Er is koffie en thee verkrijgbaar. Na afloop van het bezoek zou het ook nog mogelijk zijn om het Dordtse waterterrein te bezoeken. Hier is een tuin ingericht met ouderwetse planten en groente.

Entreeprijs is 12,50 bij groepen boven de 15 personen 10% korting. De Ark is te bereiken met lijn 4 vanaf het station naar de Maasstraat, 5 minuten lopen vanaf de bushalte. Wij verzamelen bij de ingang van de Ark om 10.30 uur dan kunnen we als groep naar binnen met korting. Opgeven voor 30 september bij Gonnie van der Meer. tel. 0174-620353 of 06-13208150 of info@vandermeeroptiek.com Graag het entreegeld gepast meenemen.
Voor meer informatie zie de website van de ark.. 
Informatie: Bond O.K. Vrouwen
Foto: Rina Homan
Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 18 september 2013