Bezinningsweekend voor vrouwen

Wat te doen in het voorjaar? In het voorjaar stond traditioneel een weekend gepland door de vrouwenbond, waarin Oud Katholieke vrouwen naar Wahlwiller gingen. Maar de tijden zijn veranderd en een aantal vrouwen in de Bond is echt op leeftijd gekomen en het is de vraag of de Bond in de huidige vorm nog bestaansmogelijkheden heeft.
Een ‘traditioneel’ weekend Wahlwiller zit er dus niet meer in. Wat dan wel? Vraagt deze tijd al niet genoeg van de jongere vrouwen? Gezinnen draaiende houden, werken, studeren, vaak nog activiteiten ontplooien in of rond de kerk; is er nog wel tijd vrij te maken voor een gezamenlijke activiteit? Is er nog tijd voor aandacht voor onszelf/ elkaar/ ons geloof?
De Bond zou het komend voorjaar met een groep vrouwen stil willen staan bij het thema Aandacht.

Aandacht voor elkaar, voor onszelf, voor ons geloof door middel van verstilling en andere (nieuwe) werkvormen. Denk hierbij aan meditatie, maar ook aan creatieve en buitenactiviteiten. Een nieuwe activiteit, maar op een oude bekende plek.
Waar en wanneer?
Te beginnen op donderdag 3 april (aankomst 18.00 uur) in Wahlwiller tot zondagmiddag 6 april (na de lunch).
Verblijf in het Arnold Janssen klooster, Capucijnerweg 9 te Wahlwiller.
Deze bijeenkomst is dus niet alleen voor de traditionele leden van de vrouwenbond maar voor alle vrouwen die in Limburg even aandacht voor zichzelf en elkaar willen hebben.

De kosten bedragen;
€185,- op basis van een eenpersoonskamer.
€215,- op basis van een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet (beperkt aanwezig).
Degenen die graag mee zouden willen, kunnen zich opgeven door €25,- over te maken op bankrekeningnummer
NL 72 INGB 0001 5698 33 t.n.v. C.J.W. Homan-Copper te Dordrecht.
Loes Berkhout en Rina Homan