Frank Duivenvoorde pastoraal werker

Op zondag 6 april a.s. zal Frank Duivenvoorde (57 jaar) door de deken van het Kapittel worden geinstalleerd als pastoraal werker in de parochie van Culemborg. Frank Duivenvoorde was tot zijn functioneel leeftijdsontslag zes en twintig jaar als pastor werkzaam bij de rooms-katholieke geestelijke verzorging voor militairen. Sinds twee jaar studeert hij aan het Oud-Katholiek Seminarie, waar hij zijn studie binnenkort hoopt te kunnen afronden.
Frank gaat in Culemborg het werk overnemen van emeritus pastoor Jan van Handenhoven, die de parochie alweer ruim een jaar pastoraal heeft gediend. Pastoor Jan zal de komende maanden nog wel regelmatig in Culemborg te vinden zijn voor de verzorging van het dienstwerk totdat Frank Duivenvoorde ook deze taken kan overnemen.
Frank stelt zich op de website van de parochie voor.

De eucharistieviering, waarbinnen de installatie plaats zal vinden, begint op de Varkensmarkt op zondag 6 april om 14.00 uur. 

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 2 april 2014