Diakenwijding Leonie van Straaten


Op zondag 3 april 2016 om 14.00 uur zal Monseigneur J.A.O.L. Vercammen, aartsbisschop van Utrecht, tijdens een plechtige eucharistieviering in de Oud-Katholieke parochie van de heilige Maria Magdalena in Eindhoven, middels handoplegging tot diaken wijden:

Leonie Maria van Straaten


Na de viering is er gelegenheid om de wijdeling geluk te wensen en elkaar te ontmoeten.

U bent van harte welkom, maar het is van belang dat u zich aanmeldt. Dit kan via een e-mail aan de secretaris van het kerkbestuur: mevrouw Feli Platzer: okk.ehv.secretaris@gmail.com

De wijding vindt plaats in de parochiekerk Hl. Maria Magdalena, Boschdijk 354 te Eindhoven. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren via de Jan Duikerlaan. Komt u met openbaar vervoer, dan is het vanaf station Eindhoven Strijp-S (voorheen Eindhoven Beukenlaan) 10 minuten lopen.

Leonie laat weten dat, mocht u iets willen geven, zij een voorkeur heeft voor een gift aan Vluchtelingen in de Knel te Eindhoven. Dit kan bij de uitgangscollecte of via: IBAN: NL 72 RABO 0170025306 o.v.v. diakenwijding.

Namens het kerkbestuur,

Pastoor P.J.M. Coemans 


Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 7 maart 2016