Koninklijk onderscheiden

Ter gelegenheid van de verjaardag van koning Willem Alexander ontvingen behalve Jan Hallebeek (zie elders op de website) meer leden van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland een koninklijke onderscheiding.

Zo ontving de heer Jan Pieter Schoon uit IJmuiden een koninklijke onderscheiding als lid in de Orde van Oranje Nassau, vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger voor de oud-katholieke parochies van de HH. Adelbertus en Engelmundus te IJmuiden. Ook werd hij gedecoreerd vanwege zijn inzet voor de landelijke Oud-Katholieke Kerk van Nederland, de Rotaryclub IJmond en als Member of the Alumni Board van Kingston University London.

Mw. Marijke Vos-Maan uit Rotterdam werd eveneens lid in de Orde van Oranje Nassau, onder andere voor haar inzet voor het Citypastoraat in Rotterdam. In Egmond ontvingen de heren William Wijker en Gerrit Gravemaker een koninklijke onderscheiding.

We feliciteren hen allen met de welverdiende onderscheidingen.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 10 mei 2019