Doe mee aan het lezersonderzoek ‘De Oud-Katholiek’

Het tijdschrift voor de Oud-Katholieke Kerk van Nederland, De Oud-Katholiek, wordt zesmaal per jaar verstuurd aan ieder oud-katholiek adres in Nederland. Graag willen we weten wat u van het blad vindt met een nieuw lezersonderzoek.

Dat doen we via internet. U kunt meedoen via http://tiny.cc/oudkatholiek

Het invullen van de vragen duurt ongeveer 3-6 minuten.

Het laatste lezersonderzoek dateert van zeven jaar geleden. Sindsdien is er veel veranderd: een andere frequentie, een andere doelstelling, een andere vormgeving en een andere samenstelling van de redactie. Tijd dus om u opnieuw te vragen wat u van De Oud-Katholiek vindt. Doet u mee?

Onder de inzenders verloten wij de nieuwe uitgave ‘Van schuilkerk tot modern geloofscentrum: oud-katholieke kerken in Nederland’ van Lia Schade van Westrum.

Dank voor uw medewerking namens de gehele redactie.

Eric van den Berg
hoofd/eindredacteur De Oud-Katholiek