Nieuw deel in de publicatiereeks van het Oud-Katholiek Seminarie

Net voor kerstmis verscheen in de publicatiereeks van het Oud-Katholiek Seminarie het tweede deel van dit jaar: Hans Uytenbogaardt. Een katholieke protestantse liturgiewetenschapper .

In de bundel is onder meer de lezing over Allerheiligen aan te treffen die hij in 2017 hield bij de verlening van de Rinkelprijs van het Seminarie. Daarnaast behandelen artikelen boete en verzoening als ook liturgie en katholiciteit. Het was daarmee een ‘liturgisch jaar’ voor de reeks, want eerder verscheen van dr. Koenraad Ouwens al Pierre-Jean-Francois Percin de Montgaillard en het ius liturgicum dat over liturgie en traditie gaat.

Beide publicaties zijn via de webshop op www.okkn.nl te verkrijgen.

Amersfoort, Bisschoppelijke Bureau, 14 januari 2020