Bisdomavond ‘Op naar Lockfree’

Op donderdag 22 april zal er van 19.30 uur tot 21.30 uur in het aartsbisdom Utrecht een online bisdomavond worden gehouden.

De avond staat in het teken van elkaar ontmoeten. Maar we willen ook graag brainstormen over hoe het verder gaat met onze kerk na Corona. Want op een zeker moment hopen we de beperkende maatregelen achter ons te kunnen laten en terug te keren naar ‘normaal’.

De belemmeringen van de pandemie hebben ons echter ook dingen geleerd. De situatie vroeg om creativiteit; om het ondernemen van nieuwe dingen om verbindingen te leggen binnen en buiten de parochiegemeenschap. Die ervaringen zijn waardevol en kunnen we meenemen bij het verwezenlijken van de droom die we voor de kerk hebben.

Graag nodigen we alle parochianen, vrijwilligers, kerkbestuurders en geestelijken uit deel te nemen aan de bisdomavond om zo in gesprek met elkaar onze ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Vanaf 21.30 uur krijgt de avond een informeel vervolg met een ontmoeting via het digitale platform Wonder. De link daarvoor wordt ter plekke verspreid aan de deelnemers van de avond.

Als u wilt deelnemen aan de bisdomavond kunt u onderstaand formulier invullen.

Aanmelden is mogelijk tot en met 20 april. Na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging. Wanneer u deze niet ontvangt, controleert u dan voor de zekerheid uw spambox. De Zoomlink ontvangt u uiterlijk 20 april.