Livestreams wijding en intronisatie Bernd Wallet

Op zaterdag 18 september zal Bernd Wallet, aartsbisschop-elect van Utrecht, tot bisschop gewijd worden in de Lebuïnuskerk te Deventer. Zondag 19 september zal de intronisatie van de aartsbisschop plaatsvinden in de Utrechtse Gertrudiskathedraal.

Vanwege de huidige corona-maatregelen zal de bisschopswijding in een beperkte kring plaatsvinden. Beide vieringen zijn ook live te volgen via een professionele streaming op YouTube, zodat iedereen het feest van een afstand kan meevieren. Op deze pagina vindt u de livestreams naar de wijding en de intronisatie, en de daarbij behorende liturgieboekjes. Ook leest u onderaan alle nieuwsberichten over de bisschopswijding.

Livestream van de Bisschopswijding vanuit de Lebuïnuskerk te Deventer
18 september om 13.30 uur

Het liturgieboekje voor de bisschopswijding kunt u hier downloaden.

Intronisatie in de Gertrudiskathedraal te Utrecht
19 september om 15.00 uur

Het liturgieboekje voor de intronisatie kunt u hier downloaden.