Ga mee op het voorjaarskamp!

Dit jaar, met Hemelvaart 2023, wordt het voorjaarskamp weer gehouden: hét oud-katholieke ontmoetingskamp. Leeftijd maakt niet uit, net als dat het niet uitmaakt of je oud-katholiek of niet bent. Iedereen is welkom en voor iedereen is er wat wils.

Neem tijdens dit lange weekend je caravan, camper of tent mee en kom overnachten op Minicamping de Kastanjes in Elsendorp. Maar er zijn ook genoeg slaapzalen op de groepsaccommodatie voor als je niet zo’n kampeer-fan bent. Drie keer per dag wordt er een maaltijd gemaakt door de keukenploeg en door de dag heen zijn er activiteiten waar je aan mee kunt doen. Voor elke leeftijdsgroep is er elke dag iets leuks te doen, dus vervelen is er niet bij.

Praktische informatie

Dit weekend vindt plaats op Minicamping de Kastanjes in Elsendorp. Het adres is Diepertseweg 22, 5424 TA. De aankomst is donderdag 18 mei vanaf 13:00 uur, en het vertrek zondag 21 mei uiterlijk 15:00 uur. Aanmelden kan hier.

Over de organisatie

De organisatie van het voorjaarskamp bestaat uit Sabine de Rijk, Anne Zijp, Corine Brouwer, Lisa Bakker, Syb Lettinga en Thimo de Rijk. Zaken als communicatie, terrein, financiën, en programma zijn in handen van deze commissie. De organisatie werkt onder de verantwoordelijkheid van de OKViB.