Jongerendag in Egmond aan Zee

Na het succes in Spaarnwoude en in Enkhuizen organiseert de oud-katholieke kerk in Egmond aan Zee op 9 juni a.s. een jongerendag voor de jongeren van het bisdom Haarlem. Het is dus alweer de derde keer dat deze jongerendag gehouden wordt. De dag is bedoeld voor jongeren van 8-18 jaar en het blijkt een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
Aan de hand van het thema “Rijg je leven rond” en met behulp van gebedskralen (uit Zweden) krijgen de jongeren, in verschillende groepen, de gelegenheid om zich, op een speelse manier, op hun leven en hun geloof te bezinnen. De dag wordt gehouden in het Verenigingsgebouw Egmond, Julianastraat 5, Egmond aan Zee. Het begint om 10 uur en wordt afgesloten met een speciale jongerenviering en een barbecue.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pastoor Harald Münch, telefoon 072 5061206.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 31 mei 2007