Engelen geleiden in en uit het Paradijs

De kerk aan de Nieuwe Binnenweg, het Paradijs genoemd, staat voor iedereen open. Op het kerkplein word je al begroet door een engelenfiguur en boven de ingang prijkt er nog eentje. Binnen de kerk zijn ook de engelen te bewonderen aan weerszijde van de communiebank.
Engelen geleiden je het Paradijs binnen.

De vaste openstelling van het oud-katholiek kerkgebouw is nu uitgebreid als onderdeel van het Citypastoraat. De hele zomer door zijn er ook liturgische momenten. Maar gewoon de kerk even inlopen voor gebed of het opsteken van een kaars is ook mogelijk.

Pastor Hans de Rie en zijn vrijwilligers zijn beschikbaar voor vragen of een gesprek.
Zie eerdere informatie over het Citypastoraat.

Foto: Rina Homan
Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 8 juli 2008