Benefietconcert voor de wederopbouw Filippijnen

Solidariteit met de FilippijnenFilippijnse Sponsoractie voor de slachtoffers van de tropische storm storm.

Allerlei Filippijnse en Nederlandse gemeenschapsorganisaties werken samen aan deze sponsoractie voor de slachtoffers van de tropische stormen. Wij nodigen u van harte uit voor een benefietconcert “Bangon, Pinoy” door Filippijnse artiesten voor de slachtoffers van de tropische storm.

Benefietconcert: Bangon, Pinoy! – Wederopbouw na de storm

o 22 november 2009 van 19.30 tot 22.00 uur
o Nassaukerk, De Wittestraat 114 te Amsterdam (tram 10)
o Toegang: 50, 30, 20 of 15 euro – www.pinaysaholland.org

Filippijnse artiesten in Nederland slaan de handen ineen voor de slachtoffers van de tropische stormen. De bekendste artiest is Mary Ann Morales. Zij won in 1997 de soundmix show van Henny Huisman. Vele andere artiesten traden op in de musical Miss Saigon. Dit belooft een avond van top entertainment te worden met zang van Filippijnse wereldklasse.

De artiesten zijn: Nu Driz, Isabel Gregorio, Joyce San Mateo, Mary Ann Morales, Pompeii Perez, Machael Macalintal, Arvin Quirante, Jamaica Salcedo en het Amsterdamse koor G.L.O.W. ( God’s Love Over the World). Belangeloos  werken zij in dit programma met elkaar samen en zetten hun muzikale talent in voor hun landgenoten op de Filippijnen.

Het doel van de sponsoractie is “noodhulp en wederopbouw” voor de slachtoffers van de vier tropische stormen die in oktober de Filippijnen teisterden.  Duizenden mensen zijn daarbij hun huis kwijtgeraakt. De hulp is bedoeld voor de meest noodlijdenden. De uitvoering ligt in handen van het Nationale Rode Kruis en Citizens Disasters Response Center (CDRC).

De samenwerkende Filippijnse en Nederlandse gemeenschapsorganisaties zijn: Baranggay sa Holland, Center for Philippine Concerns (CPC), Migrante Sectoral Party-NL Chapter, Migrante Netherlands, Migrante Europe, Nederlands-Filippijnse Solidariteitsbeweging en Pinay sa Holland – Filippijnse vrouw in Nederland.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 16 november 2009