Egmond aan Zee trefpunt van oud-katholieken

Naar verwachting zal ’t Derp aan Zee op Tweede Paasdag, maandag 9 april, overstroomd worden met oud-katholieken, die afkomen op het jaarlijkse Volleybaltoernooi. 

Naast de bekende teams van de Kampleiding en Egmond, treden er ook verschillende gelegenheidsteams in het strijdperk, getooid met fraaie namen. Benieuwd of ook de supportersprijs weer wordt uitgereikt.

Kerkdienst
De dag wordt begonnen met een eucharistieviering om 10.00 uur in de parochiekerk van de H.Agnes aan de Voorstraat, die muzikaal wordt opgeluisterd door het Oud-Katholiek Mannenkoor, organist is Alexander Pavlov. Daarna is er koffie en thee in het Verenigingsgebouw.

Volleybaltoernooi
Het volleybaltoernooi zelf vindt plaats in Sporthal De Watertoren aan de Watertorenweg 36.
De zaal is open vanaf 12.00 uur en het echte werk begint om 12.30 uur.

Parkeren
Bij de Sporthal is (gratis) parkeergelegenheid. Ook wanneer men eerst naar de kerkdienst gaat, is het raadzaam om de auto eerst bij de Sporthal te parkeren, want elders in het dorp is een parkeervergunning nodig of moet er betaald worden. De kerk is op loopafstand.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 6 april 2012