Bloesem in Oudewater

Oudewater timmert aan de weg met alternatieven, zo wordt hedenavond een Lezing over Bach bloesemtherapie gegeven door Hans Hallie, natuurgeneeskundig therapeut.
Tijd: Vrijdag 16 november, 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Oud-Katholieke Kerk van de H.H. Michaël & Johannes de Doper, Leeuweringerstraat 12, Oudewater
 
De Bach-bloesemtherapie is een door de Engelse arts/bacterioloog Edward Bach ontdekte en ontwikkelde alternatieve geneeswijze. De Bach-bloesemtherapie stelt dat aroma’s van bloemen en bloesems heilzaam werken om ziekten te kunnen voorkomen en genezen. Het uitgangspunt voor de keuze van deze remedies is het karakter en de heersende gemoedsstemmingen van de persoon. Het gaat hier om een unieke en zeer bijzondere vorm van natuurgeneeskunde.
Hans Hallie vertelt u met passie over deze bijzondere therapie, maar ook over het wonderbaarlijke levensverhaal en de medische ontdekkingen van Dr. Edward Bach. Het laatste deel van de lezing is een spirituele visie in relatie met het onderwerp op basis van Christelijke traditie.
Deze avond over “de helende werking van bloemen en bloesems” is een informatieve en spirituele bijeenkomst van tekst, geluid, stilte, licht, geur & kleur.

Kaarten à € 7,50 zijn te koop bij :

  Carla Hesling, Leeuweringerstraat 14, Oudewater.
  Telefonische bestelling via 0348-741 445 of 06–36 56 30 58.
  Readshop, Leeuweringerstraat 22, Oudewater.
  Losse kaartverkoop aan de zaal op de avond zelf. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Er is plaats voor maximaal 65 personen! Vol = vol!

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 16 november 2012