Jongerensynode

Op 24 november vindt de jaarlijkse landelijke synode plaats. Dit is de meest belangrijke kerkvergadering van het jaar waarbij uit elke parochie afgevaardigden komen meebeslissen over onderwerpen die in de kerk spelen.

Dit jaar zal er voor het eerst, parallel aan de synode, een jongerensynode plaatsvinden, voor alle jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Zij zullen die dag praten over onderwerpen die ook in de synode naar voren komen en ook over zaken die specifiek jongeren aan gaan. Tegen het eind van de middag is er spreektijd voor de jongeren ingeruimd in het programma van de synode zodat de punten van het jongerenprogramma ingebracht kunnen worden in de synode (en er dus rekening mee kan worden gehouden!)

De jongerensynode vindt plaats in Hilversum op 24 november 2012. Het programma duurt van half tien tot een uur of vijf maar daarna kan er nog met elkaar gegeten worden.

Een kans om mee te praten over de toekomst van onze kerk! Aanmeldien bij de jongerenpastor (jutta@okkn.nl), dat kan tot 17 november.

Concreet:

Jongerensynode (16-25 jaar)

9.30 – 17.00 (optioneel: daarna samen eten)

De Akker, Melkpad 14b, Hilversum

Aanmelden: jutta@okkn.nl