Nico Sarot neemt afscheid

Zondag, 27 januari a.s. neemt pastoor E.N. (Nico) Sarot afscheid van de Oud-Katholieke parochie in Culemborg. Een nieuwe uitdaging in het pastorale team van het Schipholpastoraat is hem aangeboden en door hem aanvaard.
Met pijn in het hart neemt hij afscheid, ook van de stad Culemborg, hij verhuist naar Hilversum.
Zondag 27 januari zal hij om 16.00 uur voor het laatst voorgaan in een dienst, met medewerking van het Culemborg Chapel Choir, o.l.v. Arian Ooijevaar. Het koor, dat hij een warm hart toedraagt en dat hij in de loop der jaren heeft zien groeien.
Na de dienst is er gelegenheid pastoor Sarot de hand te schudden, onder genot van een hapje en een drankje.

Pastoor Sarot is achtenhalf jaar pastoor te Culemborg geweest, het was zijn eerste parochie.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 25 januari 2013