Openingscollege

Op zaterdag 21 september houdt de Stichting Oud-Katholiek Seminarie de traditie hoog met de organisatie van de Seminariedag. Op deze dag wordt altijd het officiële openingscollege gehouden, het jaarverslag van de opleiding gepresenteerd en komt er meestal ook een student aan het woord.
Dit jaar zal het openingscollege verzorgd worden door prof. mr. Jan Hallebeek, hoogleraar Europese Rechtsgeschiedenis aan de Vrije Universiteit Amsterdam en toegevoegd docent kerkelijk recht aan het Oud-Katholiek Seminarie.
De titel van het openingscollege luidt:

Kerkelijk recht in internationaal perspectief.

Muzikaal wordt de bijeenkomst omlijst door het Vocaal Theologenensemble onder leiding van Hanna Rijken.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het complex van de kathedrale kerk van de HH. Maria en Anna. Kinderhuissingel 76 te Haarlem.
Vanaf 13.30 uur bent u welkom, de bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 20 september 2013