40 dagen in 2014

vragen, vechten & verlangen

Beleef de vastentijd! Ga naar 40dagen.okkn.nl en doe actief mee!

In samenwerking met Royal Jongbloed is de De Oud-Katholieke Kerk actief in de vastentijd met een website, een 40dagen boekje en een 40dagen-App!
Het boekje volgt aan de hand van het Marcus evangelie Jezus op de voet naar Jeruzalem. Voor elke dag een schriftgedeelte, een korte meditatie en een gebed van de hand van verschillende schrijvers. Opnieuw verfrissend vorm gegeven door Sync. Creatieve Producties. Het boekje kost 6,95 euro (voor parochies geldt een afwijkende prijs) en is nu te bestellen via de webshop.
 

De App

In samenwerking met uitgeverij Jongbloed uit Heerenveen is de uitgave dit jaar ook voor de mobiele telefoon of tablet beschikbaar, met veel uitbreidingen op het boekje.Voor elke week en dag van de 40 dagentijd zijn teksten en tips opgenomen die als gids kunnen dienen om van deze tijd een waardevolle beleving te maken. Met persoonlijke dagboeknotities over de vastentijd, recepten, video’s, wandel- film- en muziektips. U kunt de app voor Android hier downloaden en voor Iphone of Ipadf hier. Kosten: € 2,99 

 

   
Android app    ITunes /Ios App

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 7 februari 2014