Corrie Kievith onderscheiden

Corrie Kievith- van der Veer is al vele jaren de spil van de Culemborgse parochie en haar zeventigste verjaardag vormde een mooie gelegenheid om haar in het zonnetje te zetten. Op zondag 9 februari pakte de parochie uit en de feestvreugde werd nog eens extra verhoogd toen de burgemeester, dhr. Roland van Schelven, haar namens de Koning de versierselen behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau opspelde.   
De kerk zat behoorlijk vol met vrienden en bekenden, die van te voren waren ingelicht.
In de familie Kievith-van der Veer hebben nu beide echtelieden een Koninklijke Onderscheiding, en ook broer Evert van der Veer heeft een lintje. Een bijzondere familie waar de parochie en de kerk trots op mag zijn.
Een hartelijke gelukwens aan Corrie voor deze meer dan verdiende onderscheiding!
Zie ook de website van Culemborg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Rina Homan

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 10 februari 2014