Missie en Diaconaatskalender 2015 te koop!

De Missie en Diaconaatskalender 2014, die zo goed werd ontvangen, komt ook voor 2015 beschikbaar. 

De kalender wordt op hetzelfde luxe kringlooppapier mèt eurokeurmerk en zónder bleekmiddelen gedrukt als in 2014 en de gehele vormgeving is vergelijkbaar. Met nieuwe projecten in beeld. U zult foto’s zien van activiteiten van koptische Christenen in Egypte. Van een Blijf van mijn Lijf huis in Hong Kong, opgezet door Christenen. Van de Onafhankelijke kerk in de Filippijnen, waarvan een bisschop enkele jaren geleden en nog onlangs enkele priesters werden doodgeschoten toen zij openlijk partij kozen voor de belangen van de armen in het land. Van blinden in Zuid Afrika die succesvol een imkercursus volgen. 

Kortom, er zal opnieuw veel te zien en te lezen zijn over het missie- en diaconaatswerk in de wereld.

U steunt de projecten door de Missie Zendingskalender 2015 te kopen voor € 8. Dit verkoopbedrag is slechts mogelijk doordat er uitsluitend belangeloos gewerkt wordt door de ontwerpers, opstellers en verdelers. 
Heeft u geen gelegenheid de kalender te kopen via een verdeler/vrijwilliger dan kunt u hem bestellen via secretaris@stpaulus.okkn.nl. Bestelt u liever per telefoon dan kan dat ook, op 071-4076689. Toezending per post kost voor 1 kalender €3,– aan porto extra. En voor 2-9 kalenders is dat € 4,–.

Dit bijzondere geschenk voor de feestdagen in 6 talen, en met een aparte pagina met toelichting op de foto’s, bevelen we van harte aan. Dank voor uw aankoop!

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 11 september 2014