Missie en Diaconaatskalender 2016 binnenkort weer te koop!

De Missie en Diaconaatskalender, waarin we ons best doen de missie en zendingskalender een waardig opvolger te geven, is er ook in 2016 opnieuw. Met volop kleurige foto’s uit 3 werelddelen. En met toelichting erbij. De kalender is op hetzelfde luxe dikke kringlooppapier mèt eurokeurmerk en zónder bleekmiddelen gedrukt als eerder.

Er komt een scala aan projecten in beeld. U zult foto’s zien van een alsmaar sneller groeiende kerk in Mozambique, waar blijdschap over jong Geloof en een nieuwe toekomst van de foto’s afstraalt.  Verder komen koptische Christenen in Egypte in beeld, die verloren en opgegeven mensen met een handicap nieuw uitzicht geven. Van een groep jonge Anglicaanse zusters, die de handen uit de mouwen steken voor hun omgeving.  Van de Onafhankelijke Kerk in de Filippijnen, waar men met steeds moeilijker weersomstandigheden door de opwarming van de aarde kampt. Kortom, er zal opnieuw veel te zien en te lezen zijn over het missie- en diaconaatswerk in de wereld.

U steunt de projecten door deze mooie  Missie en Diaconaatskalender 2016 te kopen voor € 8. Dit verkoopbedrag is slechts mogelijk doordat er geheel  belangeloos aan gewerkt wordt door de ontwerpers, opstellers en verdelers. Zelf geen interesse in de kalender ? Geef hem cadeau of …. ook de moeite waard: schenk het bedrag en laat ons er één aan iemand cadeau geven. Namens u!

Het formaat van de kalender is ca. 30 x 21cm (breedte x lengte) met een ringband met ophangmogelijkheid aan de bovenzijde waardoor de bladen omgeklapt kunnen worden. Bij elke datum is extra ruimte om bijv. afspraken, verjaardagen enz. te noteren. 

De kalender wordt in alle Oud-Katholieke parochies en enkele Rooms-Katholieke en PKN gemeentes door vrijwilligers verkocht. Wij zoeken op veel plaatsen nog meer mensen, die deze kalender zouden willen verdelen. Draagt u dit werk ook een warm hart toe, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. Hartelijk dank daarvoor!

Heeft u geen gelegenheid de kalender te kopen via een verdeler/vrijwilliger, dan kunt u hem bestellen via secretaris@stpaulus.okkn.nl. Bestelt u liever per telefoon dan kan dat ook op 071-4076689. Toezending per post kost voor 1 kalender € 3,–aan porto extra. En voor 2-9 kalenders is dat € 5.

Dit bijzondere geschenk in 6 talen met een hele bladzijde vol met achtergrondinformatie over de beelden/projecten is een aanrader voor de feestdagen.

Dank voor uw aankoop!

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 30 oktober 2015