Diakenwijding Jutta Eilander

De aartsbisschop van Utrecht, Mgr. Joris Vercammen, is voornemens Jutta Eilander tot diaken te wijden op zondag 6 maart 2016. 

 
De diakenwijding vindt plaats in de reguliere gezongen Hoogmis in de Gertrudiskathedraal te Utrecht. De dienst begint om 10.00 uur. U bent allen van harte uitgenodigd. In deze viering zullen eveneens gasten aanwezig zijn van de internationale bisschopsconferentie.
 
Jutta Eilander is sinds kort als pastoraal werker in de parochie Utrecht actief, en was de afgelopen zeven jaar jongerenpastor van onze kerk. Daarvoor werkte zij zes jaar in de psychiatrie. Jutta studeerde eerst Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Utrecht en later theologie aan de universiteit en het Oud-Katholiek Seminarie.
Amersfoort, Bischoppelijk Bureau, 29 februari 2016