Priesterwijding

De aartsbisschop van Utrecht,

                   Mgr. dr. Joris A. O. L. Vercammen

heeft het voornemen de priesterwijding toe te dienen aan de diakens

 

Jutta Jedidja Eilander

 &

Leonie Maria van Straaten

 

Deze wijding zal D.V. plaatsvinden tijdens een pontificale eucharistieviering op zaterdag 21 januari 2017 om 14.30 uur in de kathedrale kerk van Ste. Gertrudis te Utrecht. Na de viering is er gelegenheid om tijdens een receptie in het naast de kerk gelegen centrum In de Driehoek elkaar te ontmoeten.

 

Graag nodig ik u uit om bij de viering en de receptie aanwezig te zijn.

 

Can. drs. W. B. van der Velde,

deken van het Metropolitaan Kapittel van Utrecht

 

———————————————————————————————————————

 

Praktische informatie

De kathedrale kerk is gelegen aan het Willemsplantsoen 2, 3511 LA Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. U kunt betaald parkeren in de nabijgelegen parkeergarages Rijnkade en Springweg.

 

De priesters van beide bisdommen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland worden uitgenodigd om aan de handoplegging deel te nemen, gekleed in toga met superplie resp. albe en rode stola. Vriendelijk verzoek om zelf een rode stola mee te brengen. Zij worden gevraagd zich om 14.00 uur te verzamelen in de voorkamers van de pastorie, te bereiken via het kerkgebouw. Voor de goede organisatie wordt u verzocht te melden aan de plebaan, Bernd Wallet, wanneer u niet aanwezig kunt zijn bij de wijding, via berndwallet@hotmail.com. Ook ambtsdragers van andere kerken worden van harte uitgenodigd om zich om 14.00 uur in ambtskleding te verzamelen. Zij kunnen zich opgeven bij de plebaan.