Vrouwenontmoetingsdagen in Wahlwiller: Een plek onder de zon..

Van 15 t/m 18 juni 2017 organiseert de stichting O.K. Vrouwen in Beweging opnieuw vrouwenontmoetingsdagen in Wahlwiller.


Een plek onder de zon…

Wonen, je thuis voelen, veiligheid, huis van God, hoe ziet jouw droomhuis eruit? We gaan met elkaar in gesprek en aan de slag over onze plek onder de zon.
We maken een excursie naar een naburig klooster en natuurlijk bezoeken wij de boekhandel in Wittem, waar prachtige verhalen te vinden zijn. Al met al, een weekend om aan mee te willen doen !

Prijs voor het gehele weekend (4 dagen/3 nachten volpension, koffie/thee inbegrepen): € 185,00 voor een gewone kamer (douche en toilet op de gang)
€ 215,00 voor een luxe kamer (douche en toilet op de kamer) *

* in principe niet meer beschikbaar, neem contact op met Rina Homan Donateurs van de Stichting OKViB krijgen 10 euro korting.

Wij hebben de beschikking over 24 kamers. Dus als u mee wilt……….. geef u zo spoedig mogelijk op! Door € 25,00 over te maken op IBAN NL72 INGB 0001569833 t.n.v. mevrouw Homan-Copper, maakt u uw opgave definitief. Graag vermelden of u een (luxe) of een gewone kamer wilt.
Meer informatie en opgave bij Rina Homan via email rinahoman@live.nl of telefoon 078 6454189
Tot dan in Limburg !

Joke Kolkman, Gonnie van de Meer, Rina Homan, Emma Luijendijk, Anita Vos

Amersfoort, Bisschoppelijke Bureau, 3 november 2016