Job Aarents overleden

Afgelopen donderdag 3 november overleed Marinus Jan Aarents in de gezegende leeftijd van 90 jaar. Job Aarents was in Enkhuizen geboren. Na zijn doop in 1944 in de Oud-Katholieke Kerk studeerde hij aan het seminarie in Amersfoort. Hij ontving in 1951 de priesterwijding, werkte enkele jaren als kapelaan te Egmond en daarna als pastoor te achtereenvolgens Arnhem, Amersfoort, Haarlem, Den Haag en Aalsmeer, Krommenie en Zaandam. In 1973 maakte hij de overstap naar de Nederlandse Hervormde Kerk en was hij als predikant te Den Helder en Katwijk werkzaam. Na zijn emeritaat woonde hij in Ommen waar hij ook is overleden, slechts enkele maanden na zijn vrouw Arnolda Maria Hallebeek. Dat zij beiden rusten in vrede.
De dienst van verkondiging en gebed, gevolgd door de teraardebestelling zal gehouden worden op donderdag 10 november a.s. om 11.30 uur in de Dorpskerk, Kerklaan 12, 2223 AN te Katwijk aan den Rijn. Aansluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren in het Dorpshuis naast de kerk.

Amersfoort, Bisschoppelijk Buro, 7 november 2016.