Studiemiddag over eucharistie

Toen enkele jaren geleden de Raad van Kerken begon met het thema ‘Beleving van eucharistie en avondmaal’ begon er min of meer gelijktijdig een onderzoekgroep waarin onder meer dr. Peter-Ben Smit, dr. Remco Robinson en dr. Maarten Wisse participeren, waarin ze een meetinstrument ontwikkelen om de beleving verder in kaart te brengen. De onderzoekers zijn inmiddels een behoorlijk een eind opgeschoten en willen de inhoud van de enquête en de voorlopige resultaten van een pilot graag bespreken met geïnteresseerden vanuit de kerken. Daarom organiseert de Raad van Kerken een studiemiddag op vrijdag 24 maart vanaf 13.30 uur tot ca. 16.00 uur waar geïnteresseerden in gesprek kunnen gaan met de onderzoekers. Voor het programma en aanmelding klik hier.

 

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 14 maart 2017