De Oud-Katholiek: misschien wel het beste kerkblad van Nederland !

In het dagblad Trouw was op dinsdag 14 maart te lezen dat ‘De Oud-Katholiek’ misschien wel het beste kerkblad van Nederland is. Dat is een terecht en groot compliment voor de redactie van ‘De Oud-Katholiek’.

De redactie spant zich al vele jaren in om interessante thema’s van diverse kanten te belichten. Het nummer van de Oud-Katholiek waarover in Trouw bericht werd, heeft als thema Toewijding. In dit laatste nummer (klik hier om het te kunnen lezen) is een uitgebreid interview gepubliceerd met Broeder Johannes van de monastieke gemeenschap De Goede Herder die begin vorig jaar officieel is opgenomen in de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. De opbrengst van de Vastenactie van dit jaar is bestemd voor het werk van Broeder Johannes in Calais.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 15 maart 2017