Europadag 2018

Op woensdag 9 mei 2018, Europadag, presenteren de “Drie Utrechtse Kathedralen” een symposium over de toekomst van Europa. Met dit symposium willen de Rooms-Katholieke Sint Catharinekathedraal, de Oud-Katholieke Sint Gertrudis Kathedraal en de Protestantse Domkerk een constructieve bijdrage leveren aan het publieke debat over de toekomst van Europa als drager van een waardengemeenschap van alle levensbeschouwelijke gezindten.

Om 18:00 uur begint een oecumenische vesper in de middeleeuwse Domkerk, de basis van Willibrord. Het Europadag Symposium wordt gehouden in conferentiecentrum In De Driehoek, ingang In de Driehoek, Willemsplantsoen 1-c te 3511 LA Utrecht. Prof. Dr. Ernst Hirsch Ballin en Drs. Peter van Dalen zullen spreken over het thema: Europa? Impuls voor verbinding! Wat, in alle verscheidenheid, verbindt Europese burgers?

De Vesper is voor ieder vrij toegankelijk, Entree € 15,- voor symposium (studenten en minima gratis). Koffie/thee en broodjes (bij bezoek vesper en symposium) zijn inbegrepen.

Uw komst wordt met bijzonder veel plezier tegemoet gezien!

Programma en aanmelding via de website www.facebook.com/EuropaMdM.
Aanmelding via Europadag.Utrecht@gmail.com

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 17 april 2018