Oud-Katholieke theologie leren kennen met een internationale groep studenten

De summer school in oud-katholieke theologie wordt ook in 2018 weer een internationale ervaring. Studenten uit India, de Filippijnen, de USA, Zwitserland en Nederland meldden zich al aan. Voor iedereen die intensief wil kennismaken met oud-katholieke theologie in zijn oecumenische context is het een prachtige mogelijkheid. Docenten van het Oud-Katholiek Seminarie geven allen een inleiding in hun eigen vak en de cursus bevat ook rondleiding door kerkelijk Utrecht en het Catharijneconvent.

Aanmelding is mogelijk via de website van de summer school, daar zijn ook meer details te vinden: https://www.utrechtsummerschool.nl/courses/culture/old-catholic-theology-in-its-ecumenical-context – prof. Peter-Ben Smit die de cursus coördineert is ook altijd bereid om nadere informatie te verstrekken via p.b.a.smit@uu.nl

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 9 april 2018