Eerste vernieuwde parochiewebsites online

Deze zomer, op 1 juli, lanceerden we de vernieuwde website van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. We ontvingen enthousiaste reacties en vrij snel al vragen van parochies wanneer zij naar de nieuwe omgeving over konden stappen.

Begin september is, samen met webmasters van een aantal parochies, gestart met het ontwikkelen van een voor parochies geschikt format. Met plezier laten we u weten dat de eerste drie parochies vandaag hun vernieuwde website lanceren.

Parochie Den Helder: denhelder.oudkatholiek.nl

Parochie Eindhoven: eindhoven.oudkatholiek.nl

Parochie Amsterdam: amsterdam.oudkatholiek.nl

In de komende maanden krijgen alle parochies gefaseerd, aangezien het een arbeidsintensief proces is, de uitnodiging over te stappen naar de nieuwe omgeving.