Dit is de nieuwe communicatie coördinator van de OKKN

Sinds begin dit jaar heeft de Oud-Katholieke Kerk van Nederland een nieuwe communicatie coördinator en eindredacteur aangesteld: Janneke van der Veer. In dit bericht stelt zij zichzelf voor en vertelt ze wat u van haar kunt verwachten de komende tijd.

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Janneke van der Veer, ik ben 32 jaar oud en woon in Utrecht samen met man en dochter (2). Sinds eind vorig jaar ben ik voor mezelf begonnen. Onder de vlag ‘Zinsverwant’ help ik betekenisvolle organisaties met hun communicatie. Ik verheug me zeer om dit ook voor de Oud-Katholieke Kerk te mogen oppakken.

Ik heb een achtergrond als neerlandica, met een grote voorliefde voor moderne literatuur. Ik ben werkzaam geweest bij organisaties als het Nederlands Bijbelgenootschap en Uitgeverij Skandalon, maar ook bij Ondernemersfonds Utrecht. Ik was bij deze organisaties onder andere eindredacteur, communicatiemedewerker en programmamaker. Ik ben veelzijdig inzetbaar en hoop daarmee veel te kunnen betekenen voor de OKKN.

Ik ben protestants opgegroeid, als domineesdochter, en nog steeds belijdend lid van de protestantse kerk, inmiddels als domineesvrouw. Ik heb echter altijd veel affiniteit gehad met de katholieke traditie, en hoop me de komende tijd steeds meer thuis te gaan voelen bij de Oud-Katholieke Kerk.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik zal de nieuwsberichten op de website gaan coördineren en word eindredacteur van De Oud-Katholiek. Daarnaast werk ik momenteel aan communicatiebeleid, waarin we o.a. uitwerken hoe we u nog beter op de hoogte houden van nieuws en hoe we u – ook als we elkaar niet zien – kunnen inspireren en toerusten met waardevolle informatie.

Als u wilt kennismaken, nieuws wilt delen of als ik iets moet horen: voelt u zich vrij om contact met me op te nemen. Ik werk 8 uur per week, op wisselende momenten. U kunt me bereiken via eindredacteur@okkn.nl of telefonisch via 06 20 27 33 27. Ik maak de komende tijd graag kennis met u!