Online seminar pastoraat

Al eens gedacht aan pastoraat in de oud-katholieke kerk? Het Oud-Katholiek Seminarie organiseert donderdagavond 25 maart een online seminar voor geïnteresseerden.

Nu de Coronacrisis langer duurt, worden veerkracht en zingeving van steeds groter belang. Pastoraat kan hierin van grote waarde zijn. Denk je er weleens over na of in het pastoraat jouw toekomst ligt? Een goed verkennend gesprek is lastig op 1,5 meter afstand. Daarom biedt de Oud-Katholieke Kerk een online seminar aan. Voor iedereen die zich voor zichzelf wel iets kan voorstellen bij inzet voor deze kerk als pastoraal werker, diaken of priester. Om met anderen die hier ook over nadenken in gesprek te komen, samen met een bisschop, de rector van de opleiding, enkele pastores en een student.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je dan aan bij Rieneke Brand (rieneke.brand@okkn.nl). Na aanmelding ontvang je een link voor de zoom-bijeenkomst. Is iets niet duidelijk of zijn er andere vragen over deze bijeenkomst en oproep, of ben je op het moment ervan verhinderd: via hetzelfde mailadres komen we graag met je in contact!

Datum en tijd: donderdag 25 maart, 19.30 – 21.00.
Gesprekspartners vanuit de Oud-Katholieke Kerk: bisschop Bernd Wallet, rector Mattijs Ploeger, pastores Robert Frede en Erna Peijnenburg, en student Thelma Schoon.

Meer informatie
Voor wie zich al wil inlezen: gegevens over de ambtsopleiding zijn te vinden op de onderwijspagina van het Oud-Katholiek Seminarie: https://seminarie.okkn.nl/pagina/273/algemene_informatie_over_het_ond.

Voor meer informatie over activiteiten van het Oud-Katholiek Seminarie kunt u terecht bij de agenda op de website van het seminarie of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/OudKatholiekSeminarie