Spelavond jeugd (7-12 jaar)

Op 24 maart van 19:30-21:00 organiseert het oud-katholieke jongerenpastoraat een spelavond voor jongeren van ongeveer 7 tot 12 jaar oud. Het thema: sharing is caring.

Leeftijd: (±7-12 jaar)
Datum: 24 maart, 19:30-21:00
Thema: 5 broden, 2 vissen
Nodig: eigen beeldscherm, Microsoft Teams, menti.com

Ben jij ongeveer tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe dan mee met de spelavond ‘Sharing is Caring’.

Op 24 maart van 19:30-21:00 wordt er een spelavond georganiseerd voor jongeren van ongeveer 7 tot 12 jaar oud. Het gaat allemaal om het verhaal van de 5 broden en 2 vissen. Misschien komt dat verhaal je bekend voor. Op een dag komen er een heleboel mensen naar Jezus toe om naar hem te luisteren. Maar aan het eind van de dag krijgt iedereen honger. Jezus zegt dan tegen zijn leerlingen dat ze de mensen eten moeten geven. Maar hoe? Ze hebben helemaal niet genoeg eten bij zich voor iedereen: maar 5 broden en 2 vissen! Toch beginnen ze met uitdelen. En als ze eenmaal beginnen…

Wat gaan we doen?
Met elkaar gaan we het verhaal door. Er zijn verschillende spelrondes met allerlei online opdrachten.

Versla jij je ouders altijd met 30 seconds? Ben jij goed in quizzen, uitbeelden of de snelste in het raden van muziek? Dan is deze avond echt iets voor jou! We gebruiken o.a. de site menti.com. Jongerenpastor Thelma zal het spel ‘hosten’. Met het goed uitvoeren van elke opdracht komen we steeds een stapje verder, misschien wel dichter bij de echte boodschap van het verhaal. Schrijf je dus snel in!

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kan meedoen vanachter je eigen computer.
Geef je op door te mailen naar thelma.schoon@okkn.nl
Opgeven kan t/m 22 maart.