Eindfeest jongeren bisdom Utrecht

Afgelopen jaar hebben jongeren elkaar voornamelijk via een beeldscherm kunnen zien. Ook de meeste leringbijeenkomsten en jongerenactiviteiten zijn online geweest. Nu de maatschappij beetje bij beetje versoepelt, is het mogelijk om weer fysiek bij elkaar te komen. Na zo’n pittig jaar willen we het leringjaar gezellig met elkaar afsluiten! 

Op 4 juli wordt daarom het jaarlijkse Eindfeest georganiseerd, ditmaal in de buitenlucht: in de pastorietuin van de oud-katholieke parochie in Amersfoort (van de H. Greorgius, Joris op ’t Zand). 

Deze middag wordt o.a. begeleid door pastoor Rudolf Scheltinga en jongerenpastor Thelma Schoon. Er is ruimte om te praten over het afgelopen jaar maar ook voor veel gezelligheid, spelletjes en afsluitend eten en drinken. 

Vanaf 14.30 is er inloop en om ongeveer 19.30 sluiten we de dag af. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar thelma.schoon@okkn.nl. Vermeld daar ook even de leeftijd van de jongeren bij en eventuele dieetwensen/allergieën.  

Omdat we in de voorbereiding rekening houden met de coronamaatregelen is het belangrijk om op tijd te weten wie erbij zullen zijn. Opgeven kan daarom uiterlijk tot 28 juni.