Update coronamaatregelen

In vervolg op de per 5 juni 2021 aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen, heeft ook het crisisteam van de OKKN besloten ruimere richtlijnen op te stellen voor vieringen en bijeenkomsten.

De maximale groepsgrootte tijdens vieringen wordt vergroot van 30 naar maximaal 50 personen. In aansluiting op het OMT advies ten aanzien van samenzang heeft de OKKN besloten dit vooralsnog niet toe te staan. Wel wordt het mogelijk vier in plaats van twee cantors in te zetten tijdens een viering.

Verder kunnen, vanzelfsprekend met in achtneming van alle geldende coronamaatregelen, weer fysieke bijeenkomsten worden georganiseerd, kan er koffie worden gedronken drinken na een viering en mag de verhuur aan derden worden hervat.

De richtlijnen zijn uitgewerkt in het bijgewerkte protocol.