Vergadercentrum Alticollense heropend

Nu de coronamaatregelen voor horeca zijn versoepeld, heeft ook vergadercentrum Alticollense zijn deuren weer geopend. Alticollense – voorheen ‘vergadercentrum OKS’ – is in het bezit van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland en is onderdeel van het pand waarin het landelijk centrum van de OKKN zetelt.

Het monumentale pand in Amersfoort is in 2019 geheel gemoderniseerd en bevat zeven vergaderruimtes. Ze zijn sfeervol ingericht met respect voor en in lijn met het karakter van het gebouw. Ook zijn ze voorzien van alle moderne faciliteiten. Het pand ligt op steenworp afstand van het Centraal Station en is goed bereikbaar via de A1 en A28. Bij het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen en de tuin aan de achterzijde vormt een oase van rust.

Nieuwe website

Tegelijk met de heropening van het vergadercentrum, lanceert Alticollense een gloednieuwe website. Hierop vindt u alle informatie over de verschillende ruimtes, arrangementen en prijzen. Via uitgebreid beeldmateriaal kunt u de vergaderruimtes alvast bekijken.

‘Alticollense’

Alticollense werd in 1956 gebouwd als onderkomen voor de priesteropleiding (het seminarie) van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. Hieraan dankt zij ook haar huidige naam, die verwijst naar het eerste oud-katholieke seminarie dat in de zeventiende eeuw gevestigd was in Keulen.