Ga mee op het leringweekend

Van 21 tot en met 23 april 2023 vindt het jaarlijkse leringweekend plaats voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar uit het hele land. Het is een weekend vol ontmoeting, verdieping en ontspanning. Daarnaast is het ook de uitgelezen kans om andere oud-katholieke jongeren te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Voor de jongeren van het aartsbisdom Utrecht is het leringweekend bovendien onderdeel van het leringtraject tot het ontvangen van de eerste communie of het heilig vormsel.

Het programma van het leringweekend draait om een geloofsthema, dat pas op de vrijdagavond bekend wordt gemaakt. Je volgt verschillende workshops over dit thema, we trekken erop uit in het bos, er zijn een heleboel leuke spellen en natuurlijk zal het jaarlijkse kampvuur niet ontbreken. Daarnaast wordt er dit jaar nog een geheime extra activiteit georganiseerd.

Geef je op!

Kortom, je wil het niet missen! Aanmelden kan door hier te klikken. Let u erop dat u broertjes en zusjes apart opgeeft? Dat kan door het formulier opnieuw in te vullen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met jongerenpastor Thelma Schoon (thelma.schoon@okkn.nl)