Hopen tegen de klippen op: Advent voor de student op 10 december

Hoewel de adventstijd is begonnen, een tijd waarin verwachting en hoop centraal staan, zien we ons om heen een wereld vol chaos. Als gelovige jongeren streven we er gezamenlijk naar om houvast en kracht te vinden, zodat we stand kunnen houden te midden van deze uitdagingen. Praat en bid mee, tijdens Advent voor de student op 10 december 2023.

Hoe kunnen we ons geloof met hoop vervullen, terwijl we ons ook laten raken door wat er zowel dichtbij als verder weg gebeurt? Op welke manier kunnen we hoop koesteren, zelfs als de omstandigheden moeilijk zijn? Laat je uitdagen en inspireren in een panelgesprek en bid met verschillende kerkelijke tradities mee in het avondgebed.

Iedereen is welkom en aanmelding is niet nodig. Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met jorndenhertog@ipsu.nl.

Hieronder vind je het volledige programma: